Про моделювання подій на робочому місці, де було допущено нещасний випадок з водієм


Про моделювання подій на робочому місці, де було допущено нещасний випадок з водієм

Фахівцем Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці, головним державним інспектором відділу нагляду з питань безпеки праці західного регіону управління інспекційної діяльності Олександром Чапеком у ТОВ «Перспектива» проведено моделювання подій на робочому місці, де було допущено нещасний випадок з водієм.

Під час заходу було обговорено питання: щодо попередження випадків прихованого травматизму, недопущення порушення термінів проведення розслідувань виробничого травматизму, щодо моделювання подій на робочому місці, де було допущено нещасний випадок з водієм.

Оцінка професійного ризику для водія кар’єрного автотранспорту. Застосовуємо комбінацію методів HAZOР і FMEA — читайте в журналі «Охорона праці і пожежна безпека»

За підсумками аналізу причин та обставин нещасного випадку з метою недопущення аналогічних нещасних випадків надані роз’яснення щодо безпечного виконання шиномонтажних робіт.

По завершені заходу на місці нещасного випадку розміщено пам’ятку про інцидент із зазначенням обставин і причин нещасного випадку, а також із зазначенням алгоритму безпечного виконання даної роботи.

Яких правил безпеки зобов’язані дотримуватися водій та пасажири автотранспорту — читайте в журналі «Охорона праці і пожежна безпека»

Джерело: Управління Держпраці

Передплата 2024

Матеріали до теми


Дискусійні питання щодо проведення інструктажів з питань охорони праці
Порядок проведення інструктажів з питань охорони праці на робочому місці визначає «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з ...
Безпека праці на сільськогосподарському підприємстві: ключові вимоги під час годівлі ВРХ
Основні вимоги організації безпечної праці при годівлі великої рогатої худоби До основних вимог безпеки належать такі: – до обслуговування ВРХ ...
Щодо експлуатації обладнання підвищеної небезпеки на автозаправних комплексах
Фахівцями управління інспекційної діяльності у Харківській області продовжується інформаційно-роз’яснювальна робота з питань охорони праці, безпечного виконання робіт, експлуатації обладнання підвищеної ...