Кампанія про важливість підтримки ветеранів, їхніх близьких та родин загиблих воїнів


Кампанія про важливість підтримки ветеранів, їхніх близьких та родин загиблих воїнів

Бути уважнішими одне до одного й до власних емоцій закликає нова кампанія Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, Міністерства у справах ветеранів та агенції plusone social impact. Серія емоційних роликів покликана надихнути українців підтримувати одне одного, а також звертатися за психологічною підтримкою до спеціалістів.

Другий рік повномасштабної війни дається взнаки. Ветерани та їхні родини, рідні й близькі загиблих – під ці категорії підпадає вже значна кількість українців. Біль втрати, спогади й інші прояви посттравматичного стану заважають відчувати життя в повній мірі – складний емоційний досвід вимагає часу на осмислення й прийняття, а повернення до цивільного життя – великої підтримки. І мова тут не тільки про спеціалізовану допомогу, а й про внесок кожного в громаду, у якій живуть та до якої повертаються люди.

Читайте також: Перша психологічна допомога співробітникам у воєнний і післявоєнний час

Коли складно і здається, що нікому немає діла до твоїх переживань. Коли не вистачає сил і так потрібна підтримка. Будь ласка, пам’ятай: завжди знайдуться готові вислухати, зрозуміти, побути поряд. Варто лиш зважитися говорити.

 

Наша сила в єдності, підтримці та розумінні. Важливо вистояти: заради себе, родини, заради майбутнього – нашого і країни. Вистояти легше разом.

Про свої думки, страхи, тривоги можна заговорити з рідними, друзями чи побратимами. А можна – звернутися на безкоштовну лінію психологічної підтримки МОМ за номером 0 800 211 444. Гаряча лінія працює безкоштовно та анонімно, щодня з 10:00 до 20:00.

Читайте також:

Розроблення документів з цивільного захисту
Індивідуальний підхід • Стислі терміни виконання • Доступна ціна
067-317-5886podpiska@mediapro.com.ua

Джерело: Управління Держпраці


Розроблення документів з охорони праці

Накази • розпорядження • положення • інструкції, програми
та інші документи.

Індивідуальний підхід
Стислі строки виконання
Доступна ціна

0 (800) 219-977(067) 317-58-86
E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Матеріали до теми


Кабміном внесено зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних за списком
Уряд знову вніс зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану, затвердженого постановою Кабінету Міністрів ...