Харківщина отримала 724 генератори різної потужності


Харківщина отримала 724 генератори різної потужності

За координації Міністерства енергетики України на потреби мешканців Харківщини передано партію гуманітарної допомоги — енергетичне обладнання, надане міжнародними партнерами.

До відправлених вантажів, зокрема, увійшли 9 потужних генераторів та 715 портативних бензинових генераторів, а також проводи, роз’єднувачі та інше енергетичне устаткування, потрібне для відновлювальних робіт.

 

«Росіяни щоденно нещадно обстрілюють Харківщину. Енергетична інфраструктура регіону зазнала суттєвих пошкоджень. Ми дякуємо партнерам за надане обладнання, яке допоможе нашим енергетикам у виконанні відновлювальних робіт та забезпеченні енергопостачанням об’єктів критичної інфраструктури», — зазначив Міністр енергетики України Герман Галущенко.

Читайте також: Як правильно і безпечно користуватися генератором: поради рятувальників

Усього на потреби харківських енергетиків з початку повномасштабного вторгнення було передано 922 генератори. Загальна вага переданого енергетичного обладнання — понад 622 тонни.

Читайте також: Безпечна експлуатація бензинових генераторів

Джерело: Урядовий портал

Передплата 2024

Матеріали до теми


Канада візьме участь у реалізації навчальних програм у протимінній діяльності за участю жінок
Активне залучення жінок до учасників протимінної діяльності в Україні сприятиме підвищенню оперативності та ефективності цього процесу. Україна зацікавлена у підтримці ...