В Україні у лютому 2024 року облаштували 228 нових укриттів


В Україні у лютому 2024 року облаштували 228 нових укриттів

У лютому 2024 року до фонду захисних споруд цивільного захисту додалося 228 нових об’єктів, з яких 6 – побудовані з нуля. Про це повідомив у Фейсбуці заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Тимур Ткаченко.

«Роботи з будівництва та облаштування укриттів не зупиняються, і я впевнено можу сказати, що ми йдемо за планом, який розробили ще у кінці 2023 року. Лютий був продуктивним та насиченим, тож ділюсь коротко в цифрах. 228 обʼєктів додано до фонду захисних споруд цивільного захисту», — йдеться в повідомленні.

За інформацією Ткаченка, упродовж минулого місяця в Україні було відремонтовано 196 укриттів, 6 побудовано з нуля, встановлено 23 модульних укриття. Крім того, на 3 обʼєктах проведено реконструкцію/реставрацію.

Раніше писали: В Україні вже облаштували понад 60 тисяч укриттів

Минулого місяця захисні споруди цивільного захисту зʼявились на території 103 шкіл та садочків, 7 – в закладах охорони здоровʼя та 41 – у житловому будинку. Ще 67 — в адміністративних будівлях і закладах культури, у цю цифру також включені модульні укриття, встановлені на вулицях прифронтових міст.

Варто додати, що у столиці на Співочому полі планують облаштувати сучасне інклюзивне укриття. Крім цього, нові вуличні укриття збудують на Херсонщині.

 

Раніше писали: З обліку та мапи укриттів у Києві зняли майже тисячу об’єктів

Джерело: УКРІНФОРМ

Передплата 2024

Матеріали до теми


Парламент прийняв закон, що започатковує створення системи обліку осіб, життя та здоровʼя яких зазнало шкоди внаслідок збройної агресії рф
За понад два роки повномасштабної війни, розв’язаної російською федерацією, велика кількість українців постраждали від злочинів країни-агресора. Загибель або зникнення безвісти ...
Німеччина запропонувала поділитись устаткуванням із закритих енергетичних обʼєктів
Міністр економіки та захисту клімату Німеччини Роберт Габек запропонував поділитись необхідним для України устаткування із закритих енергетичних обʼєктів Німеччини. Про ...