Працівники сервісних центрів МВС в Києві пройдуть курси з ментального здоров’я


Працівники сервісних центрів МВС в Києві пройдуть курси з ментального здоров’я

Громадська спілка «Національна рада психологів України» підписала меморандум з представниками регіонального сервісного центру МВС у Києві щодо проведення навчань за напрямком ментального здоровʼя. Про це повідомила пресслужба головного сервісного центру МВС.

«Війна, стрес, повітряні тривоги – у такому режимі впродовж останніх двох років працюють українці. У таких умовах складно дбати про своє ментальне здоров’я і створити сприятливий психоемоційний мікроклімат в колективі. Але на допомогу приходять психологи», – зауважили у центрі.

Наголошується, що меморандум передбачає проведення тренінгів, практичних семінарів, надання консультацій працівникам сервісного центру МВС та вирішення складних ситуацій.

 

«Ефективне та якісне надання послуг беззаперечно залежить від ментального здоров’я та психологічного стану наших співробітників. І ми зацікавлені в тому, щоб наші працівники могли впоратися зі стресом, могли розвивати стійкість до негативних ситуацій та підтримувати дружню атмосферу при спілкуванні з іншими людьми», – сказав заступник Головного сервісного центру МВС з питань впровадження цифрових інновацій Дмитро Сірак.

Раніше писали: Ментальне здоров’я: VR-терапія — це вже реалії

Варто нагадати, що у Київському обласному центрі ментального здоров’я відкрили напрям VR-терапії. Комплекс реабілітації передбачає використання сучасних технологій та вивчення ландшафтного дизайну. Таку психологічну допомогу надаватимуть ветеранам та членам їхніх сімей.

 

Водночас Центр громадського здоров’я розповів, як самостійно надавати собі психологічну допомогу. Там наголосили, що ресурсна діяльність і здоровий сон не є гарантією і єдиною достатньою умовою для психічного добробуту.

Читайте також:

Джерело: MIND.UA


ДОМЕДИЧНА ДОПОМОГА: як зберегти життя/здоров’я потерпілого + практичний кейс про правила в умовах бойових дій

ДОМЕДИЧНА ДОПОМОГА: як зберегти життя/здоров’я потерпілого + практичний кейс про правила в умовах бойових дій

Спецвипуск № 1, 2023

  • Як діяти в разі виникнення забоїв, переломів, кровотеч, опіків, уражень електричним струмом
  • Як допомогти пораненим під час збройних протистоянь та транспортуванні їх в укриття
  • Багато іншого про дії при виникненні загрозливих станів для життя

Замовити

0 (800) 219-977

Матеріали до теми