Яких суб’єктів господарювання перевірятиме Держпраці у 2022 році


Яких суб’єктів господарювання перевірятиме Держпраці у 2022 році

Державна регуляторна служба оприлюднила План здійснення комплексних заходів державного нагляду органів державного нагляду (контролю) на 2022 рік.

Згідно з Порядком здійснення комплексних планових заходів державного нагляду (контролю) комплексні заходи здійснюються відповідно до плану, який затверджується наказом ДРС та оприлюднюється на її офіційному веб-сайті не пізніше 15 листопада року, що передує плановому.

Комплексні заходи здійснюються органами державного нагляду (контролю) відповідно до Закону від 05.04.2007 р. № 877-V. Строк здійснення комплексного заходу не може перевищувати десяти робочих днів, а щодо суб’єктів мікро-, малого підприємництва — п’яти робочих днів.

Джерело: Управління Держпраці

Матеріали до теми


Про безпечність нехарчової продукції: основні ознаки
Головною ознакою безпечності нехарчової продукції є наявність маркування знаком відповідності — Знак відповідності технічним регламентам має форму незамкненого з правого ...
Міжнародна співпраця у ринковому нагляді: засоби забезпечення безпеки продукції
Органи ринкового нагляду співпрацюють з відповідними органами інших держав і міжнародними організаціями з питань, пов’язаних із здійсненням ринкового нагляду і ...