В Україні значно зросла кількість укриттів


В Україні значно зросла кількість укриттів

Заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко повідомив, що за останній квартал в Україні кількість придатних захисних споруд цивільного захисту зросла на понад 1000.

За його словами, наразі всього в Україні можуть використовуватись 61 659 укриттів, за останній квартал кількість придатних збільшилась на 1201.

Раніше писали: В Україні у лютому 2024 року облаштували 228 нових укриттів

Він зазначив, що від початку року завершено роботи з облаштування і будівництва на 279 обʼєктах загальною вартістю 338,6 млн грн, серед яких:

  • 10 нове будівництво,
  • 165 поточні ремонти,
  • 74 капітальні ремонти,
  • 5 реконструкцій.

Раніше писали: У Дії з’явиться інтерактивна мапа укриттів: Уряд ухвалив постанову

«Серед лідерів з нарощення фонду захисних споруд — Дніпропетровська область (+302 обʼєкти), Одеська (+242) та Київська (+79). Також триває робота з встановлення модульних укриттів, фонд поповнився 25 такими спорудами, заплановано встановити ще 53», — резюмував пан Ткаченко.

Раніше писали: Відповідальність за доступність укриття під час тривоги: на кого покласти

Джерело: СУДОВО-ЮРИДИЧНА ГАЗЕТА

Розроблення документів із цивільного захисту

Матеріали до теми


Парламент прийняв закон, що започатковує створення системи обліку осіб, життя та здоровʼя яких зазнало шкоди внаслідок збройної агресії рф
За понад два роки повномасштабної війни, розв’язаної російською федерацією, велика кількість українців постраждали від злочинів країни-агресора. Загибель або зникнення безвісти ...