У Києві встановлять автономні сонячні електростанції


У Києві встановлять автономні сонячні електростанції

Додаткову енергію спрямують на безперебійне енергопостачання лікарень столиці. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

Відповідний проєкт планують реалізувати спільно з німецьким товариством міжнародного співробітництва, яке забезпечить його фінансування. Загальну його вартість оцінили на рівні 500 000 євро.

Додаткову енергію спрямують на безперебійне енергопостачання трьох медзакладів: одній з міських клінічних лікарень, пологового будинку та перинатального центру.

Раніше писали: Україна отримала від Німеччини сонячні панелі й трансформатори для підтримки енергосектора

«Минулий опалювальний сезон показав, наскільки системними є обстріли росією об’єктів критичної інфраструктури, від яких залежить енергоживлення, зокрема, медзакладів Києва, де відключення обладнання може призвести до летальних чи тяжких наслідків», – прокоментував Кличко.

Раніше писали: ДТЕК запускає Тилігульську вітроелектростанцію в Україні

Мер додав, що обладнання дозволить також частково замістити обсяг спожитої енергії з відновлювальних джерел, акумулювати електроенергію та зменшити обсяги викидів вуглекислого газу.

Раніше писали: Найпоширеніші запитання власників бізнесу щодо сонячних електростанцій

Джерело: MIND.UA


«Атестація робочих місць — на відповідність НПА з охорони праці + практичний кейс, як визначити на яких робочих місцях і як проводити таку атестацію, щоб уникнути штрафів»

  • про правове регулювання проведення атестації робочих місць за умовами праці;
  • як визначити які робочі місця слід атестувати за умовами праці — з чого почати та як організувати;
  • про вивчення факторів виробничого середовища і трудового процесу;
  • як складати карти технологічних процесів та обладнання (устаткування), що генерують шкідливі та небезпечні виробничі фактори й виконувати оцінку технічного стану виробничого обладнання.

Консультації та замовлення за телефоном: 0 (800) 219-977

Матеріали до теми


Кабміном внесено зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних за списком
Уряд знову вніс зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану, затвердженого постановою Кабінету Міністрів ...