Працевлаштування людей з інвалідністю в Україні: ЮНІДО запустила пов’язаний із 3D-друком проєкт


Працевлаштування людей з інвалідністю в Україні: ЮНІДО запустила пов’язаний із 3D-друком проєкт

Організація Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) запустила фінансований Японією проєкт зі сприяння працевлаштуванню людей з інвалідністю через запровадження технологій 3D-друку в Україні.

Офіційна церемонія започаткування імплементації низки проєктів ЮНІДО, які фінансуються урядом Японії, зокрема проєкту «Термінова допомога для працевлаштування інвалідів через запровадження технологій 3D-друку в Україні», відбулася 15 квітня.

Читайте також: Робота у нічний час: чи може бути залучена особа з інвалідністю?

Проєкт передбачає сприяння працевлаштуванню людей з обмеженими можливостями (осіб з інвалідністю), зокрема у сферах, що пов’язані з технологіями 3D-друку, шляхом посилення можливостей реабілітаційних та реінтеграційних інституцій, проведення навчань та тренінгів.

 

Це ініціатива у розвиток попереднього проєкту ЮНІДО за фінансування Японії «Термінова допомога для 3D-друку протезів та створення робочих місць в Україні».

Уряд ФРН та Організація Об’єднаних Націй із промислового розвитку (ЮНІДО) підписали у Відні угоду щодо фінансування Німеччиною на суму 3 мільйони євро проєкту «Розбудова промислового потенціалу, політика та діагностика для зеленого відновлення України».

Читайте також: В якому розмірі треба сплатити штраф за невиконання нормативу робочих місць для осіб з інвалідністю і хто здійснює розрахунок

Джерело: Укрінформ

Акція Оплачуй 9 міс - отримуй 12

Матеріали до теми


Канада візьме участь у реалізації навчальних програм у протимінній діяльності за участю жінок
Активне залучення жінок до учасників протимінної діяльності в Україні сприятиме підвищенню оперативності та ефективності цього процесу. Україна зацікавлена у підтримці ...