Охорона праці під час виробництва взуття


Охорона праці під час виробництва взуття

Технічну консультацію на робочих місцях одного з підприємств міста Запоріжжя провели посадовці відділу з питань безпеки праці центрального регіону управління інспекційної діяльності у Запорізькій області. Вони нагадали, що, згідно з «Правилами охорони праці при виробництві взуття», виробниче обладнання має бути розміщене раціонально, щоб його експлуатація, ремонт та обслуговування були зручними й безпечними, забезпечували безперервність технологічного процесу.

Засоби індивідуального захисту — завітайте в магазин проєкту «Охорона праці і пожежна безпека»

Машини, апарати та різні пристрої в небезпечних зонах повинні мати надійну огорожу, яка забезпечує безпеку роботи. Небезпечні зазори між рухомими й нерухомими частинами необхідно огороджувати.

Конструкція огороджень має бути достатньо жорсткою, щоб витримувати випадкові  навантаження з боку персоналу.

Огородження, що закривають деталі й частини обладнання, в разі поломки яких можуть вилітати осколки й окремі деталі, повинні мати міцність, яка забезпечує затримку цих осколків та деталей без пошкодження самого огородження.

Джерело: Управління Держпраці


Розроблення документів з охорони праці

Накази • розпорядження • положення • інструкції, програми
та інші документи.

Індивідуальний підхід
Стислі строки виконання
Доступна ціна

0 (800) 219-977
E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Матеріали до теми


Видача наряд-допуску для виконання робіт на висоті: дбаємо про безпеку
Порядок безпечного виконання робіт на висоті регламентовано Правилами охорони праці під час виконання робіт на висоті (далі – Правила). На ...
Про реалізацію прав працівників на безпечні умови праці
Систематичний і достовірний збір даних про стан охорони праці і травматизм на виробництві є об’єктивним підґрунтям для здійснення аналізу всіх ...