Охорона праці і цивільний захист: у Запоріжжі до осені планують збудувати дві підземні школи


Охорона праці і цивільний захист: у Запоріжжі до осені планують збудувати дві підземні школи

У Запоріжжі збираються до 1 вересня збудувати дві підземні школи, аби вчителі і діти були й почувалися більш захищеними, а також діти міста змогли отримувати більш якісну освіту в умовах війни. Будівництво розпочнеться до травня. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

За його словами, зараз у місті майже немає змішаного чи очного навчання через загрози постійних обстрілів і це є тією причиною, яка спонукає місцевих жителів із дітьми виїжджати із міста.

 

Федоров висловив сподівання, що до початку нового навчального року таких шкіл у місті з’явиться щонайменше дві і вони будуть в різних районах міста.

Стенд: Охорона праці для школи0 (800) 219-977

«Зараз ведемо перемовини з міжнародними партнерами, щоб вони профінансували цей проєкт. Будівництво розпочнеться до травня. І за чотири місяці ми плануємо побудувати підземні місця, де наші діти здобуватимуть освіту», — сказав Федоров.

Він додав, що проєкти будуть погоджуватись із військовим керівництвом, а глибина залягання буде залежати від району та безпекової ситуації в місті, щоб діти під час повітряних тривог могли не зупиняти навчальний процес.

 

Читайте також: Мінвідновлення розробило перший проєкт повторного використання на будівництво укриття для школи

Джерело: СУДОВО-ЮРИДИЧНА ГАЗЕТА

Передплата 2024

Матеріали до теми


Парламент прийняв закон, що започатковує створення системи обліку осіб, життя та здоровʼя яких зазнало шкоди внаслідок збройної агресії рф
За понад два роки повномасштабної війни, розв’язаної російською федерацією, велика кількість українців постраждали від злочинів країни-агресора. Загибель або зникнення безвісти ...
Німеччина запропонувала поділитись устаткуванням із закритих енергетичних обʼєктів
Міністр економіки та захисту клімату Німеччини Роберт Габек запропонував поділитись необхідним для України устаткування із закритих енергетичних обʼєктів Німеччини. Про ...