Харків незабаром отримає газотурбінні електростанції


Харків незабаром отримає газотурбінні електростанції

Міжнародні партнери готуються поставити до Харкова придбані газотурбінні електростанції, які стануть важливим кроком у розв’язанні проблеми з електроенергією в місті. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Спільно з віце-прем’єр-міністром з відновлення Олександром Кубраковим, очільницею профільного комітету ВРУ з регіонального розвитку Оленою Шуляк, а також делегацією послів із Естонії, Данії, Швеції, Франції та представниками ООН, було проведено огляд пошкодженої житлової та енергетичної інфраструктури Харкова. Також обговорювалися підготовка до наступної зими та напрацювання на найближчий час.

Раніше писали: Харківщина отримала 724 генератори різної потужності

Поставка нових газотурбінних електростанцій очікується найближчим часом. Це крок, який допоможе поліпшити ситуацію з енергодефіцитом у Харкові і забезпечити стабільне енергопостачання міста.

Джерело: СУДОВО-ЮРИДИЧНА ГАЗЕТА


Розроблення документів з охорони праці

Накази • розпорядження • положення • інструкції, програми
та інші документи.

Індивідуальний підхід
Стислі строки виконання
Доступна ціна

0 (800) 219-977
E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Матеріали до теми


Поради щодо підготовки до можливих відключень електроенергії, пов’язаних із ворожими обстрілами енергоструктури
Зробіть запас питної і технічної води. На одну дорослу особу на добу потрібно 3 літри питної води (включно з рідиною, ...
Компенсації вартості соціальних послуг визначатиме Уряд: Рада прийняла Закон за основу
Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт № 10017 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо загальнообов’язкового державного соціального ...