...

На меткомбінаті в Кривому Розі загинув електрогазозварник: список жертв поповнюється надто швидко


На меткомбінаті в Кривому Розі загинув електрогазозварник: список жертв поповнюється надто швидко

У Кривому Розі (Дніпропетровська область) стався нещасний випадок на виробництві, в результаті якого загинув робітник. Про це у вівторок, 31 липня, повідомляє місцеве видання Dnepr24

За даними представників підприємства Арселор Міттал Кривий Ріг, на території гірничо-металургійного комбінату загинув робітник. Причиною трагедії стало падіння з висоти.

Зокрема, як уточнили на підприємстві, електрогазозварник загинув, коли ремонтував доменну піч. Робітник впав з восьмиметрової висоти, що й стало причиною смерті.

Зараз представники Національної поліції встановлюють обставини інциденту.

Ми повідомляли також, що 3 березня 2018 року на ПАТ «АрселорМітталл Кривий Ріг» працівник загинув під завалами під час ремонту цеха. Страйки, що їх влаштували працівники підприємства після цього нещасного випадку не допомогли підвищити рівень безпеки праці. 14 червня на меткомбінаті Арселор Міттал у Кривому Розі працівникові відірвало ногу.

Перед цим повідомлялося, що на Маріупольському металургійному комбінаті ім. Ілліча (ММК) 8 червня загинув працівник підрядної організації (четверта людина, що втратила життя на цьому підприємстві за останній рік).

Джерело: ua.korrespondent.net

Матеріали до теми


Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...