Лишився всьго тиждень, щоб подати списки осіб, які проходитимуть медогляд у 2019 році


Лишився всьго тиждень, щоб подати списки осіб, які проходитимуть медогляд у 2019 році

До 01.12.2018 року потрібно скласти і погодити Акт визначення категорій які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду у 2019 році.

Процедура проведення медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких де є потреба у професійному доборі та осіб віком до 21 року визначено Порядком проведення медичних оглядів працівників певних категорій, який затверджено наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21.05.2007р.№246.

Представники роботодавців у вищезазначений термін повинні надати до управління з питань праці області заяву щодо визначення категорій працівників, які підлягають  медичному огляду в 2019 році.

Читайте докладніше:  Чому важливо скласти Акт до 01.12.2018 та що потрыбно додати до заяви?

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами Управління Держпраці у Хмельницькій області.

Матеріали до теми


Видача наряд-допуску для виконання робіт на висоті: дбаємо про безпеку
Порядок безпечного виконання робіт на висоті регламентовано Правилами охорони праці під час виконання робіт на висоті (далі – Правила). На ...
Як працівника допустити до робіт підвищеної небезпеки: 9 кроків
Робота підвищеної небезпеки та кримінальна відповідальність Алгоритм допуску працівника до роботи підвищеної небезпеки Зразки документів для організації безпечної роботи   ...