Завершено підготовку проєкту тимчасової гідроспоруди на місці Каховської ГЕС


Завершено підготовку проєкту тимчасової гідроспоруди на місці Каховської ГЕС

ПрАТ «Укргідроенерго» завершило підготовку проєкту будівництва тимчасової гідроспоруди на місці зруйнованої російськими військами Каховської гідроелектростанції. Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Сирота під час телемарафону.

Пан Сирота нагадав, що рік тому Кабінет Міністрів прийняв рішення про розроблення проєкту для тимчасового з’єднання лівого та правого берегів Херсонщини та зупинки спрацювання водосховища.

«Такі проєкти тимчасових гідроспоруд уже готові до реалізації», — зазначив він.

Розроблення документів з цивільного захисту
Індивідуальний підхід • Стислі терміни виконання • Доступна ціна
0 (800) 219-977 • E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Пан Сирота підкреслив, що наразі гідроенергетики очікують деокупації територій, щоб приступити до будівельних робіт. Він також звернув увагу на те, що наслідки підриву Каховської ГЕС з часом будуть тільки погіршуватися, особливо в частині забезпечення водою для сільського господарства на півдні України та для промисловості.

Раптова смерть працівника підприємства
Формат: запис вебінару0 (800) 219-977

Джерело: СУДОВО-ЮРИДИЧНА ГАЗЕТА

Передплата 2024

Матеріали до теми


Ситуація з постачанням електроенергії залишатиметься складною
Найближчі півтора місяця ситуація з постачанням електроенергії залишатиметься складною. У Держенергонагляді спрогнозували коли зменшаться відключення світла. Пом’якшення графіків відключень очікується ...
Про застосування санітарних норм щодо перевищення рівня шуму від генераторів: роз’яснення МОЗ
ЗАПИТАННЯ Чи передбачено штрафи для власників генераторів за перевищення рівня шуму під час роботи приладів з огляду на чинні санітарно-гігієнічні ...