З 10 серпня діють оновлені Критерії визначення критично важливих підприємств для бронювання працівників


З 10 серпня діють оновлені Критерії визначення критично важливих підприємств для бронювання працівників

Вчора, 10 серпня, набрав чинності наказ Мінекономіки від 14.06.2023 р. № 5496, яким внесено зміни до Критеріїв визначення підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для галузей національної економіки. 

Наказом додано новий критерій — здійснення протимінної діяльності (надання послуг та/або виконання робіт з гуманітарного розмінування території України).

Раніше писали: Про розроблення та погодження паспортів безпеки на об’єкти критичної інфраструктури

Також підпункти 6 і 7 пункту 1 Критеріїв викладено в новій редакції, де зазначено, що середня заробітна плата працівників підприємства, установи, організації, що здійснює діяльність у сфері, формування та/або реалізацію політики якої забезпечує Мінекономіки, має:

  • становити не нижче середньої заробітної плати по країні, помноженої на коефіцієнт 1,5 — для підприємств, установ, організацій, які мають середню кількість застрахованих осіб — працівників не менше 50 осіб;
  • становити не нижче середньої заробітної плати по країні, помноженої на коефіцієнт 3 — для підприємств, установ, організацій незалежно від кількості застрахованих осіб — працівників;
  • здійснювати провадження діяльності на території трьох і більше областей України, у сфері формування та/або реалізацію політики якої забезпечує Мінекономіки, що підтверджується документами на право власності або оренду нерухомого майна, а також витягом з інформаційної системи органів ДПС щодо статусу розрахунків платника з бюджетом та цільовими фондами за місцезнаходженням філії, представництва, іншого відокремленого підрозділу.

Наказ № 5496 опубліковано в «Офіційному віснику».

Раніше писали: Послуга для підприємств із бронювання працівників — механізм «єБронювання»

Джерело: KadrEx


Журнал обліку результатів перевірки стану військового обліку

  • Формат (розмір): 210×297 мм
  • Обсяг: 60 с.

Зручний друкований журнал. Оскільки його заповнюють за результатами перевірки рукописним текстом, графи журналу розташовані таким чином, щоб до них було зручно змістовно заносити результати проведеної перевірки (звіряння), недоліки, висновки та пропозиції, рішення керівника, відмітки про усунення виявлених недоліків.

Замовити

Для довідок: (067) 317-58-86

Матеріали до теми


Дії населення у разі надзвичайних ситуацій: урагани та штормові попередження
Що робити у разі загрози стихійного лиха та отриманні штормового попередження зберігайте спокій, уникайте паніки; уважно слухайте інформацію по телевізору ...