Як об’єми роботи впливають на продуктивність та кар’єрний ріст?


Як об’єми роботи впливають на продуктивність та кар’єрний ріст?

Якщо тяжко працювати, можна просунутися на кар’єрній драбині, отримати підвищення зарплати та стати щасливішими.

Так прийнято вважати.

Та як все це діє насправді?

У новому дослідженні вчені з Лондонського університету та бізнес-школи ESCP Europe з’ясували, що тяжка праця не лише погано впливає здоров’є, але і на кар’єру, пише The Daily Mail.

Річ у тім, що працівники, які постійно докладають до своєї роботи додаткових зусиль, частіше повідомляють про гірший добробут, а також про незадоволеність роботою та просуванням кар’єрною драбиною.

Учені переконані, якщо компанії зменшать тиски на своїх працівників, дозволяючи їм самостійно вирішувати, коли і як вони працюють, вони побачать більшу продуктивність і лояльність підлеглих до своєї роботи.

Така форма свободи називається дискрецією.

Одна з проблем, пов’язана зі збільшенням інтенсивності праці, полягає у тому, що страждає якість та зміст роботи“, – зазначає доцент кафедри менеджменту в бізнес-школі Аргіо Авістакі.

Інакше кажучи, інтенсивність роботи впливає на якість роботи. А це так само впливає на ставлення роботодавця до підлеглих.

Щоб зробити такий висновок, група дослідників вивчила відповіді 52 тисяч працівників з 36 країн Європи, які брали участь в опитуванні Європейських умов праці.

Джерело: УП Життя

Матеріали до теми


Німеччина запропонувала поділитись устаткуванням із закритих енергетичних обʼєктів
Міністр економіки та захисту клімату Німеччини Роберт Габек запропонував поділитись необхідним для України устаткування із закритих енергетичних обʼєктів Німеччини. Про ...