Вже за два дні відбудеться наймастабніший форум розумного міста та технологічного оновлення україни!


Вже за два дні відбудеться наймастабніший форум розумного міста та технологічного оновлення україни!

Раді вам повідомити, що вже цієї середи та четверга, 20-21 березня 2024 року, на майданчику “Pochayna Event Hall” у Києві відбудеться визначна подія – щорічний Міжнародний Форум “Smart Building”!

Цей форум об’єднає в собі провідних гравців ринку розумних рішень у таких напрямах, як розумне місто, енергоефективність, безпека, Інтернет речей та багато інших. Поруч з цим, велика увага буде приділена впровадженню нових технологій для відновлення інфраструктури України після війни.

На форумі буде представлено дводенну конференцію з виступами понад 20 висококваліфікованих спікерів, серед яких будуть представники муніципалітетів, Мінцифри, КМДА та міжнародні експерти.

З діловою програмою, можете ознайомитися за посиланням: smart-building.com.ua

ФОРУМ «БЕЗПЕКА ПРАЦІ — 2024»
26 квітня 2024 року • зареєструватися0 (800) 219-977 

Крім того, у виставковій зоні вас очікує понад 20 компаній, брендів та стартапів, що презентують передові технології для міст та їхніх мешканців.

Партнерами заходу стали такі впливові організації, як Американська Торгово-промислова палата, Європейська бізнес асоціація, Асоціація малих міст України, АППАУ, регіональні ІТ-кластери та інші.

Не пропустіть цю унікальну можливість приєднатися до дискусії з провідними експертами та оглянути найновітніші розробки у сфері Smart City.

Долучайтесь, реєструйтеся та отримуйте квитки на ділову програму Форуму за посиланням: ticketforevent.com

Не зволікайте, майбутнє вже зовсім близько! До зустрічі на форумі!

Семінар-практикум «Цивільний захист та пожежна безпека: основи, зміни, нововведення»

Матеріали до теми


Парламент прийняв закон, що започатковує створення системи обліку осіб, життя та здоровʼя яких зазнало шкоди внаслідок збройної агресії рф
За понад два роки повномасштабної війни, розв’язаної російською федерацією, велика кількість українців постраждали від злочинів країни-агресора. Загибель або зникнення безвісти ...
Німеччина запропонувала поділитись устаткуванням із закритих енергетичних обʼєктів
Міністр економіки та захисту клімату Німеччини Роберт Габек запропонував поділитись необхідним для України устаткування із закритих енергетичних обʼєктів Німеччини. Про ...