Вимоги Технічного регламенту ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів


Вимоги Технічного регламенту ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів

У разі введення ліфта в обіг монтажники повинні забезпечувати, щоб він був розроблений, виготовлений, установлений і випробуваний відповідно до суттєвих вимог щодо охорони здоров’я та безпеки.

Монтажники, які вважають або мають підстави вважати, що ліфт, який вони ввели в обіг, не відповідає вимогам Технічного регламенту ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів, затвердженого постановою КМУ від 21 червня 2017 р. № 438 (далі — Технічний регламент), повинні негайно вжити коригувальних заходів, необхідних для приведення ліфта у відповідність з вимогами Технічного регламенту.

 

Якщо зазначений ліфт становить ризик, монтажники повинні негайно повідомити про це відповідному органу державного ринкового нагляду та подати йому детальні відомості, зокрема, про невідповідність такого ліфта вимогам Технічного регламенту та будь-які вжиті коригувальні заходи.

Розроблення документів з цивільного захисту
Індивідуальний підхід • Стислі терміни виконання • Доступна ціна

На вмотивований запит органу державного ринкового нагляду монтажники повинні надати всю інформацію та документацію державною мовою в паперовій або електронній формі, необхідну для доведення відповідності ліфта вимогам вищезгаданого Технічного регламенту.

Монтажники повинні співпрацювати з органами ринкового нагляду стосовно будь-яких дій для усунення ризиків, що становлять введені ними в обіг ліфти.

Журнал реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці
Замовити: 0 (800) 219-977

Раніше писали:

Джерело: Управління Держпраці


Розроблення документів з охорони праці

Накази • розпорядження • положення • інструкції, програми
та інші документи.

Індивідуальний підхід
Стислі строки виконання
Доступна ціна

(067) 317-58-86 
E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Матеріали до теми


Ринковий нагляд: інформаційно-роз’яснювальна робота серед користувачів (споживачів) нехарчової продукції
Головний державний інспектор відділу ринкового нагляду провела онлайн-заходи у вигляді інформаційно-роз’яснювальної роботи з деякими суб’єктами господарювання для підвищення обізнаності споживачів ...
Про безпечність нехарчової продукції: основні ознаки
Головною ознакою безпечності нехарчової продукції є наявність маркування знаком відповідності — Знак відповідності технічним регламентам має форму незамкненого з правого ...
Міжнародна співпраця у ринковому нагляді: засоби забезпечення безпеки продукції
Органи ринкового нагляду співпрацюють з відповідними органами інших держав і міжнародними організаціями з питань, пов’язаних із здійсненням ринкового нагляду і ...