У Києві розпочалися масштабні навчання рятувальних служб


У Києві розпочалися масштабні навчання рятувальних служб

У віторок, 20 листопада, в столиці стартували масштабні командно-штабні навчання рятувальних служб на випадок виникнення надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період, які триватимуть до 22 листопада. Про це йдеться в повідомленні КМДА.

В рамках навчань учасники відпрацюють практичні завдання на місцях у різних районах Києва. У КМДА попереджають, що 20 листопада навчання проводитимуться з можливим запуском електросирен в Оболонському районі та 21 листопада – у Дніпровському і Деснянському районах.

“Закликаємо жителів міста не панікувати у випадку пересування містом великої кількості аварійної рятувальної техніки (до навчань будуть залучені понад 50 одиниць техніки), включення сирени і з розумінням ставитися до можливих незручностей через практичне відпрацювання загальноміських навчань”, – йдеться в повідомленні КМДА.

Нагадаємо, що навчання проходитимуть три дні поспіль – з 20 листопада по 22 листопада. На кожному з об’єктів, де проходитиме відпрацювання практичних завдань, 20 листопада планується залучити від 70 до 160 чоловік і до 12 одиниць техніки, 21 листопада – від 8 до 79 осіб і 7 одиниць техніки, 22 листопада – від 23 до 170 чоловік і 8 одиниць техніки.

Джерело: day.kyiv.ua

Матеріали до теми


Рекомендації щодо перевірки медичного висновку тимчасової непрацездатності та е-лікарняного
Медичний висновок тимчасової непрацездатності (МВТН) та е-лікарняний — це два різні цифрові документи. МВТН — електронний документ, що формується в ...
Як працівника допустити до робіт підвищеної небезпеки: 9 кроків
Робота підвищеної небезпеки та кримінальна відповідальність Алгоритм допуску працівника до роботи підвищеної небезпеки Зразки документів для організації безпечної роботи   ...