Стан енергосистеми 19 лютого 2024 року


Стан енергосистеми 19 лютого 2024 року

Стан енергосистеми 19 лютого 2024 року - Фото 1

Укренерго повідомляє, що енергосистема працює стабільно, дефіцит не прогнозується. Споживання дещо зросло через похолодання. Через бойові дії та з інших причин на ранок знеструмлено 365 населених пунктів.

 

СПОЖИВАННЯ
Споживання вчора, 18 лютого, у неділю зросло порівняно з попереднім недільним днем – 11 лютого. Добовий максимум споживання 18 лютого був зафіксований близько 18:30. Його рівень був на 3 % вище, ніж 11 лютого. Причина – зниження температури (1,3 °C 18 лютого проти 6 °C 11 лютого).
Сьогодні, 19 лютого, станом на 09:30 рівень споживання електроенергії на 0,4 % нижчий за відповідний показник попереднього робочого дня 16 лютого.

Раптова смерть працівника підприємства
Формат: запис вебінару0 (800) 219-977

 

ВИРОБНИЦТВО ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ
Електроенергії, виробленої електростанціями всіх видів, вистачає для забезпечення енергопостачання всіх юридичних та побутових споживачів. Дефіцит в енергосистемі не прогнозується.
Сонячна погода сприяє роботі електростанцій на ВДЕ.

 

ЕКСПОРТ/ІМПОРТ
Експорт сьогодні здійснюється протягом доби в Словаччину, Польщу, Румунію та Молдову. Загальний обсяг 4 026 МВт·год, з максимальною потужністю в окремі години до 370 МВт.
Імпорт електроенергії здійснюється в ранкові та вечірні години з Словаччини, Польщі, Румунії, а також в денні та вечірні години з Молдови. Загальний обсяг 1 997 МВт·год, з максимальною потужністю в окремі години до 581 МВт. З 1 грудня технічна можливість імпорту електроенергії з Європи до України та Молдови складає 1700 МВт.

Живий журнал «Охорона праці і пожежна безпека»
Доступний 24/7 у смартфоні, на планшеті чи комп’ютері
Для довідок: 0 (800) 219-977 • E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

 

МЕРЕЖІ УКРЕНЕРГО ТА ОБЛЕНЕРГО
Загальна пропускна здатність високовольтних мереж «Укренерго» достатня для покриття наявного попиту.
Через бойові дії та з інших причин на ранок без світла залишаються 365 населених пунктів. На Сумщині через артобстріл з боку кордону з рф знеструмлено 16 населених пунктів, 2465 споживачів. На Харківщині через нічні артобстріли пошкоджено обладнання підстанції обленерго, є нові знеструмлення. Також є нові пошкодження в мережах обленерго в Донецькій області.
З технічних причин в Сумській області знеструмлено частково 1 населений пункт, тривають ремонтні роботи.

Посібник «Проведення навчання та інструктажів з охорони праці. Актуально під час воєнного стану»
Для довідок: 0 (800) 219-977 • E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Джерело: Укренерго

Розроблення документів із цивільного захисту

Матеріали до теми


Парламент прийняв закон, що започатковує створення системи обліку осіб, життя та здоровʼя яких зазнало шкоди внаслідок збройної агресії рф
За понад два роки повномасштабної війни, розв’язаної російською федерацією, велика кількість українців постраждали від злочинів країни-агресора. Загибель або зникнення безвісти ...
Німеччина запропонувала поділитись устаткуванням із закритих енергетичних обʼєктів
Міністр економіки та захисту клімату Німеччини Роберт Габек запропонував поділитись необхідним для України устаткування із закритих енергетичних обʼєктів Німеччини. Про ...