Подання відомості про наявність і технічний стан транспортних засобів


Подання відомості про наявність і технічний стан транспортних засобів

Підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, за наявності на обліку транспортних засобів і техніки або змін у їх якісному чи кількісному стані, щороку мають подавати територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки відомість про наявність і технічний стан транспортних засобів i техніки, а також про громадян, які працюють на підприємстві, в установі та організації на таких транспортних засобах i техніці.

Цей документ подається двічі на рік, і вперше цього року він подається не пізніше 20 червня (тобто радимо його подати 19 червня).

Подати його потрібно за формою, яка наведена в додатку 1 до Положення про військово-транспортний обов’язок, затвердженого постановою КМУ від 28.12.2000 р. № 1921.

 

Коли не потрібно подавати відомості про наявність і технічний стан транспортних засобів

Фізичні особи — підприємці не зобов’язані подавати цієї відомості.

Якщо на обліку у підприємств, установ, організацій транспортні засоби і техніка відсутні, незаповнену відомість також подавати не потрібно.

Телефонна консультація з охорони праці і пожежної безпеки
Для довідок: 0 (800) 219-977 • E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Джерело: KadrEx

№4′ 2023 «Пожежна безпека на підприємстві: вимоги, організація, законодавчі зміни»

Матеріали до теми


Ситуація з постачанням електроенергії залишатиметься складною
Найближчі півтора місяця ситуація з постачанням електроенергії залишатиметься складною. У Держенергонагляді спрогнозували коли зменшаться відключення світла. Пом’якшення графіків відключень очікується ...
Про застосування санітарних норм щодо перевищення рівня шуму від генераторів: роз’яснення МОЗ
ЗАПИТАННЯ Чи передбачено штрафи для власників генераторів за перевищення рівня шуму під час роботи приладів з огляду на чинні санітарно-гігієнічні ...