Офіцери Служби освітньої безпеки з початку року несуть службу в школах


Офіцери Служби освітньої безпеки з початку року несуть службу в школах

Перші 402 офіцери Служби освітньої безпеки несуть службу в школах уже з початку року.  Про це Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко наголосив під час наради керівників правоохоронних та інших державних органів, що відбулася в Офісі Генерального прокурора до Міжнародного дня захисту дітей.

Під час наради Ігор Клименко повідомив, що наразі органи системи МВС також працюють над впровадженням паспортів безпеки закладів освіти, проводять заняття з мінної безпеки:

«Це все комплекс заходів, які дозволять убезпечити наших дітей від надзвичайних подій. До того ж цьогоріч МВС запускає ліцеї, де на повному забезпеченні навчатимуть дітей наших загиблих Героїв», — підкреслив Міністр внутрішніх справ.

Раніше писали: Облаштовано сучасні укриття у школах

Також під час наради розглядали питання щодо стану протидії дитячій злочинності, захисту прав та інтересів дітей, які є учасниками кримінальних проваджень, а також формування правосуддя, дружнього до дитини.

Джерело: Урядовий портал


Письмова консультація з охорони праці і пожежної безпеки

Письмова консультація з охорони праці і пожежної безпеки

  • Потребуєте письмової відповіді на запитання?
  • Складно точно передати відповідь колегам і керівництву усно?
  • Бажаєте додати своїй точці зору експертності?

Замовляйте розгорнуту письмову консультацію

0 (800) 219-977

E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Матеріали до теми


Ситуація з постачанням електроенергії залишатиметься складною
Найближчі півтора місяця ситуація з постачанням електроенергії залишатиметься складною. У Держенергонагляді спрогнозували коли зменшаться відключення світла. Пом’якшення графіків відключень очікується ...
Про застосування санітарних норм щодо перевищення рівня шуму від генераторів: роз’яснення МОЗ
ЗАПИТАННЯ Чи передбачено штрафи для власників генераторів за перевищення рівня шуму під час роботи приладів з огляду на чинні санітарно-гігієнічні ...