Наряди патрульної поліції планують посилити бронегрупами


Наряди патрульної поліції планують посилити бронегрупами

Найближчим часом патрульним будуть видані бронежилети четвертого класу і автоматична зброя

Наряди патрульної поліції планують посилити бронегрупами. Про це заявив заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич у Харкові, повідомляє прес-служба Нацполіції.

Як зазначається, Фацевич взяв участь у на траурній панахиді за поліцейським Дмитром Кірієнком, який загинув внаслідок стрілянини біля міськради Харкова.

“Ми будемо зміцнювати наші сили, щоб уникнути у майбутньому трагічних втрат серед особового складу. Тому найближчим часом патрульним будуть видані бронежилети четвертого класу і автоматична зброя. Так звані бронєгрупи прибуватимуть за тими викликами, де існуватиме небезпека для людей. Вони будуть здатні дати відсіч будь-якому злочинцю”, – заявив він.

Нагадаємо, що в ніч на 20 серпня у центрі Харкова невідомий озброєний чоловік відкрив вогонь по поліцейським і поранив одного з них. Патрульні застосували табельну зброю і знешкодили стрілка. Втім, від отриманих травм загинув й поліцейський.

Читайте також:  У поліції пояснили, чому патрульного під час стрілянини в Харкові не врятував бронежилет

Джкрело: www.rbc.ua

Матеріали до теми


Видача наряд-допуску для виконання робіт на висоті: дбаємо про безпеку
Порядок безпечного виконання робіт на висоті регламентовано Правилами охорони праці під час виконання робіт на висоті (далі – Правила). На ...
Про реалізацію прав працівників на безпечні умови праці
Систематичний і достовірний збір даних про стан охорони праці і травматизм на виробництві є об’єктивним підґрунтям для здійснення аналізу всіх ...