Енергетична ситуація в регіонах станом на 29 лютого


Енергетична ситуація в регіонах станом на 29 лютого

Енергетична ситуація в регіонах станом на 29 лютого: за добу енергетики відновили електропостачання для 28 тисяч споживачів

ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ
Відновлено енергопостачання до 2,7 тисячі точок обліку, які вимикалися через бойові дії. Внаслідок технологічних порушень знеструмлювалось близько 8 тисяч споживачів, майже всіх заживлено – залишаються без світла 300 абонентів.

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ
За добу енергетики заживили майже 10 тисяч споживачів. Всього в області без електропостачання залишається 76 населених пунктів – це близько 42 тисяч точок обліку.

Відновлено газопостачання 23 родинам, відключеними залишаються 80 абонентів.

ДОМЕДИЧНА ДОПОМОГА: як зберегти життя/здоров’я потерпілого + практичний кейс про правила в умовах бойових дій
Для довідок: 0 (800) 219-977 • E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСТЬ
Відновлено електропостачання понад 2,7 тисячі родин у 10 прифронтових населених пунктах, знеструмлених через обстріли. Також енергетики відновили живлення 600 абонентів у м. Запоріжжя, які знеструмлювалися внаслідок пошкодження кабельної лінії електропередачі. Внаслідок бойових дій без енергопостачання залишаються 3,7 тисячі споживачів у 50 населених пунктах. З технологічних причин знеструмлено 2,5 тисячі точок обліку.

КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСТЬ
Через технічні причини знеструмлено 630 споживачів.

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
У Києві через технічні причини знеструмлювались 6,2 тисячі споживачів. Усіх заживлено.

СУМСЬКА ОБЛАСТЬ
Внаслідок артилерійських обстрілів знеструмлено майже 1,2 тисячі споживачів у 4 населених пунктах. Всього через бойові дії в області без електропостачання понад 3,4 тисячі точок обліку у 58 населених пунктах.

Відновлено газопостачання 100 споживачам.

Засоби індивідуального захисту — завітайте в магазин проєкту «Охорона праці і пожежна безпека»

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСТЬ
Енергетики відновили електропостачання 770 споживачам у прифронтових регіонах, які знеструмлювались внаслідок бойових дій. Усього в області через бойові дії без світла 15,6 тисячі точок обліку у 63 населених пунктах.

У Купʼянську внаслідок бойових дій пошкоджено газопровід низького тиску до багатоквартирного будинку. Від газопостачання відключено 27 абонентів.

ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСТЬ
Внаслідок обстрілів знеструмлено 108 споживачів в обласному центрі, всього в Херсоні без електроенергії залишається близько 3,1 тисячі абонентів. В області без світла 45 населених пунктів – 25,8 тисячі точок обліку.

ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ
Через технологічні порушення на газових мережах було відключено від газопостачання близько 500 абонентів у м. Монастирище. Вже відновлено постачання газу до 244 домівок, роботи тривають.

Розроблення документів з пожежної безпеки
Індивідуальний підхід • Стислі строки виконання • Доступна ціна
0 (800) 219-977 • E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСТЬ
Внаслідок бойових дій залишаються знеструмленими понад 1,6 тисячі споживачів у 25 населених пунктах.

Ситуація в енергосистемі стабільна та контрольована.

Застосування планових відключень споживачів не передбачається.

Розроблення документів з цивільного захисту
Індивідуальний підхід • Стислі терміни виконання • Доступна ціна
0 (800) 219-977 • E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Джерело: Урядовий портал

Передплата 2024

Матеріали до теми


Парламент прийняв закон, що започатковує створення системи обліку осіб, життя та здоровʼя яких зазнало шкоди внаслідок збройної агресії рф
За понад два роки повномасштабної війни, розв’язаної російською федерацією, велика кількість українців постраждали від злочинів країни-агресора. Загибель або зникнення безвісти ...
Німеччина запропонувала поділитись устаткуванням із закритих енергетичних обʼєктів
Міністр економіки та захисту клімату Німеччини Роберт Габек запропонував поділитись необхідним для України устаткування із закритих енергетичних обʼєктів Німеччини. Про ...