Держенергонагляд посилює співпрацю із розвитку збалансованого енергетичного комплексу України


Держенергонагляд посилює співпрацю із розвитку збалансованого енергетичного комплексу України

Державна інспекція енергетичного нагляду України та Громадська організація «Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України» (ГО «НТСЕУ») співпрацюватимуть щодо розвитку енергетичної галузі України.

Відповідний меморандум про співпрацю підписали голова Держенергонагляду Руслан Слободян та голова правління ГО «НТСЕУ» Юрій Бондаренко 21 травня.

Метою меморандуму є налагодження співпраці щодо розвитку збалансованого енергетичного комплексу України, сприяння поширенню практик і досвіду для відновлення енергосистеми та розвитку електроенергетичного комплексу, зеленої енергетики, національного виробництва відповідного обладнання, енергоефективності, а також галузевих досліджень і технологій в енергетиці відповідно до вимог енергетичного переходу.

Читайте також: Куди рухається сонячна енергетика в Україні та світі. Які можливості в цій сфері існують для бізнесу

«Передусім наші спільні зусилля будуть спрямовані на формування технічної політики в енергетичній галузі для якнайшвидшого відновлення електроенергетичної системи України. Залучення широкого кола фахівців сприятиме поширенню дієвих напрацювань щодо впровадження сучасних технологій для повноцінного відновлення зруйнованих об’єктів електроенергетики, забезпечення надійної роботи енергосистеми та якісного, безпечного і стабільного електропостачання всіх споживачів», – зазначив Руслан Слободян.

Зазначимо, що ГО «НТСЕУ» об’єднує експертів, вчених, інженерів, економістів та інших фахівців, що працюють у галузі енергетики на підприємствах, в організаціях, наукових установах та навчальних закладах, компаніях і фірмах різної форми власності по всій Україні.

Раніше писали: Україна і Швеція поглиблять співпрацю в атомній галузі

Джерело: УРЯДОВИЙ ПОРТАЛ

Травнева акція

Матеріали до теми


Буде створено реєстр земель, потенційно забруднених вибухонебезпечними предметами
Це буде перший державний реєстр територій, забруднених чи ймовірно забруднених вибухонебезпечними предметами. Відповідне рішення ухвалив Кабінет Міністрів. Адмініструватиме сайт Державна ...