...

Запрошуємо на VII Міжнародну нафтогазову конференцію


Запрошуємо на VII Міжнародну нафтогазову конференцію

Журнал «Охорона праці і пожежна безпека» виступить інформаційним спонсором
VII Міжнародної нафтогазової конференції у Львові 11–12 червня 2020 року
та запрошує партнерів та клієнтів долучитися до масштабного та фахового заходу.

Вже традиційно спонсорами Львівської конференції Ньюфолк НКЦ є такі компанії як БК «Горизонти», ТОВ «Везерфорд Україна», NOV Fidmash, Denimex, ДТЕК Нафтогаз.

Тематика цьогорічної події сконцентрована зокрема на проблемах роботи в умовах екстремальних пластових тисків.

В перший день конференції заплановані три тематичні секції. Перша присвячена стратегіям розвитку нафтосервісного ринку, друга — питанням скерованого буріння та роботам в умовах аномально високого та аномально низького пластового тиску, третя секція, в свою чергу, присвячена таким питанням як інтенсифікація, снаббінг, ГРП.

Другий день конференції почнеться з розгляду питань геології, розвідки та інформації. І вже традиційно на другий день провідні міжнародні сервісні компанії проведуть серію практичних воркшопів.

Одним із спікерів першої сесії стане Юрій Вітренко. голова Наглядової Ради ПАТ Укрнафта неодноразово заявляв, що роботи з розвитку ресурсної бази українських родовищ повинні продовжуватися і у гарні, і у важкі часи.

Під час своєї доповіді «Нафтогазові стратегії у кризовий період» один із провідних управлінців України розповість про своє бачення ситуації та основні маркери безпекових кроків на шляху до вільного нафтогазового ринку.

Олександр Романюк, перший заступник голови правління АТ Укргазвидобування, виступить з доповіддю «Розвиток УГВ у кризовий період».

Також запланована участь Романа Опімаха, голови Державної служби геології та надр України з доповіддю «Нова Держгеослужба: сучасний підхід до надрокористування».

Юрій Нагорняк, директор Sela Energy XXI, виконавчий директор асоціації «Нафта і Газ України», презентуватиме під час VII Міжнародної нафтогазової конференції Ньюфолк НКЦ доповідь «Українська нафтогазова індустрія 2020. Огляд українських нафтогазових активів з точки зору міноритарного інвестора».

Матеріали до теми