...

Відповідальність та наслідки у разі недотримання вимог пожежної безпеки


Відповідальність та наслідки у разі недотримання вимог пожежної безпеки

Нагадуємо:

  • Відповідно до статті 55 Кодексу цивільного захисту України забезпечення пожежної безпеки суб’єкта господарювання покладається на власників та керівників таких суб’єктів господарювання.
  • Згідно статті 270 Кримінального кодексу України порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі, якщо воно спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки, — карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.
  • Статтею 70 КЦЗУ визначені підстави для зупинення роботи підприємств, об’єктів, окремих виробництв, цехів, дільниць, експлуатації машин, механізмів, устаткування, транспортних засобів за недотримання вимог пожежної безпеки.

Підвищуйте обізнаність фахівців підприємства з пожежної безпеки задля запобігання негативних фінансових та правових наслідків для підприємства та колективу!

Якщо ви ще не чули про VIІ Всеукраїнському практичному форумі «Пожежна і техногенна безпека — 2019: кращий досвід» — саме час ДІЗНАТИИСЯ!

БІЛЬШЕ про ФОРУМ «ПОЖТЕХ-2019»

Вже за тиждень очікуємо вас на VIІ Всеукраїнському практичному форумі у місті Києві

10 жовтня 2019 року

м. Київ, Міжнародній Виставковий Центр, пр. Броварський, 15

За сім років спеціалізований захід виріс у найбільший Форум в Україні, присвячений пожежній і техногенній безпеці, загальна кількість гостей якого перевищила 1000 осіб, а кількість експертів, які поділилися своїми знаннями та досвідом, склала понад 100 осіб.

У 2019 році провідний професійний журнал «Охорона праці і пожежна безпека» запросив на форум найкращих експертів та представників профільних відомств: ДСНС, Добровільного пожежного товариства України, проекту «Добровольці-вогнеборці», ДП «Сіменс Україна», МФК Gulliver, «Укренерго», групи «Нафтогаз України», ТОВ «Український центр сертифікації «Технології безпеки», Національного експертно-будівельного альянсу України, ТОВ «Агенство будівельних експертиз», ТОВ «Кволіті Юкрейн», ТОВ «ОБО Беттерманн Україна», ТОВ «К.Альтернатива», ТК-315 «Системи пожежної та техногенної безпеки будівель і споруд», членів редколегії журналу «Охорона праці і пожежна безпека»

VII Всеукраїнський форум надасть вам можливість:

  • налагодити ділові зв’язки з головними гравцями ринку під час нетворкінгу;
  • значно поповнити свої знання в галузі пожежної та техногенної безпеки підприємства, офісу чи торгово-розважального центру, отримати море корисної інформації;
  • повчитися під час інтерактивів від Центру Спеціальної Підготовки;
  • прийняти участь у конкурсах, отримати призи;
  • ознайомитися з спеціалізованою виставкою «Технології захисту/Пожтех» — 2019».

Також організатори підготували фотозону та безліч цікавих локацій!

Встигніть викупити останні квитки на участь у VIІ Форумі «ПОЖТЕХ-2019». Подія року вже за тиждень!

Кількість місць обмежена!

За детальною інформацією звертайтеся:
073 305 80 16, seminar@mediapro.com.ua

Матеріали до теми