У Греції протестувальники увірвалися до будівлі Міністерства праці


У Греції протестувальники увірвалися до будівлі Міністерства праці

У Греції десятки членів профспілок, які представляють муніципальних працівників, увірвалися до будівлі Міністерства праці у центрі Афін та вимагали зустрічі з міністром.

Про це повідомляє Ekathimerini.

“Десятки членів профспілок, які представляють муніципальних працівників, увірвалися до будівлі міністерства праці у центрі Афін у понеділок вранці та вимагали зустрічі з міністром Еффі Ачтсіоглу”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Ekathimerini, акція протесту сталася для привернення уваги до нещодавніх смертей двох муніципальних працівників на північному заході грецької столиці.

Представники профспілок звинуватили державу в “злочинній байдужості” та вимагали сурового дотримання законодавства в питаннях щодо охорони здоров’я та безпеки працівників.

Як повідомлялося, 14 листопада грецькі держслужбовці розпочали 24-годинний страйк на знак протесту проти заходів економії в країні та за підвищення зарплат і пенсій.

Джерело: www.ukrinform.ua

Матеріали до теми


Видача наряд-допуску для виконання робіт на висоті: дбаємо про безпеку
Порядок безпечного виконання робіт на висоті регламентовано Правилами охорони праці під час виконання робіт на висоті (далі – Правила). На ...
Про реалізацію прав працівників на безпечні умови праці
Систематичний і достовірний збір даних про стан охорони праці і травматизм на виробництві є об’єктивним підґрунтям для здійснення аналізу всіх ...