Охорона праці в гірничо-рудній промисловості: причини нещасних випадків, їх розслідування


Охорона праці в гірничо-рудній промисловості: причини нещасних випадків, їх розслідування

У рамках відзначення Дня охорони праці в Україні та з метою привернення уваги суспільства до небезпек, які виникають під час трудової діяльності у гірничорудній промисловості, заступник начальника Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області Костянтин Корольов зустрівся з журналістами Кривого Рогу.

«За три місяці на підприємствах, що перебувають під наглядом Криворізького управління Держпраці, загинуло семеро людей. Для нашого промислового регіону попередження нещасних випадків на виробництві та загалом безпека праці» – ключове питання, – зазначив Костянтин Корольов.

Фахівець розповів про фактори, які впливають на зростання випадків травмування і загибелі людей, причини нещасних випадків та результати їх розслідувань, а також про пріоритетні напрями роботи Головного управління Держпраці в гірничорудній промисловості.

Джерело: Державна служба України з питанть праці

Матеріали до теми


Видача наряд-допуску для виконання робіт на висоті: дбаємо про безпеку
Порядок безпечного виконання робіт на висоті регламентовано Правилами охорони праці під час виконання робіт на висоті (далі – Правила). На ...
Про реалізацію прав працівників на безпечні умови праці
Систематичний і достовірний збір даних про стан охорони праці і травматизм на виробництві є об’єктивним підґрунтям для здійснення аналізу всіх ...