Хто став найбільшим роботодавцем України?


Хто став найбільшим роботодавцем України?

Ексклюзивні рейтинги ТОП-200 найбільших роботодавців країни за кількістю працюючих та ТОП-100 найбільших роботодавців серед комерційних компаній оприлюднило видання «Рейтинг. Вісник».

До рейтингу увійшли компанії, які дотримуються норм податкового та трудового законодавства, зокрема, нараховують та виплачують заробітну плату вищу за мінімально встановлену в країні, сплачуючи з неї податки.

Так, перше місце серед найбільших роботодавців посіла державна монополія – ПАТ «Українська залізниця», де працює 271 тис. працівників, а це – 4% від усіх працівників в країні, які отримали зарплату більшу за мінімально встановлену. Перше місце серед комерційних компаній – роботодавців займає АТБ-Маркет, де працюють майже 52 тис. осіб. Загалом 200 найбільших роботодавців країни забезпечують роботою 1,5 млн людей. 

Джерело: прес-центр ДФСУ України

Матеріали до теми


Рекомендації щодо перевірки медичного висновку тимчасової непрацездатності та е-лікарняного
Медичний висновок тимчасової непрацездатності (МВТН) та е-лікарняний — це два різні цифрові документи. МВТН — електронний документ, що формується в ...
Як працівника допустити до робіт підвищеної небезпеки: 9 кроків
Робота підвищеної небезпеки та кримінальна відповідальність Алгоритм допуску працівника до роботи підвищеної небезпеки Зразки документів для організації безпечної роботи   ...