Змінено правила бронювання фахівців з розмінування


Змінено правила бронювання фахівців з розмінування

Кабміном внесено зміни до постанови КМУ від 27 січня 2023 року № 76 «Деякі питання реалізації положень Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час». Про це повідомив Тарас Мельничук, представник уряду в парламенті.

Передбачено незастосування обмежень щодо бронювання на період мобілізації та на воєнний час до фахівців з розмінування оператора протимінної діяльності, що входять до складу груп (відділів/відділень) з нетехнічого, технічного обстеження, очищення, інспектування та контролю якості.

Журнал обліку результатів перевірки стану військового обліку
Для довідок: 0 (800) 219-977 • E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Водночас закріплено можливість анулювання наданої відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язаним працівникам оператора протимінної діяльності у разі невиконання ним протягом 6 місяців робіт з гуманітарного розмінування за сертифікованим процесом (процесами).

Джерело: БУХГАЛТЕР.UA

Передплата кешбек

Матеріали до теми


Українців закликали встановлювати сонячні установки
Україна активно підтримує розвиток розподіленої генерації, і приватні домогосподарства можуть значно посилити енергосистему країни за рахунок встановлення невеликих індивідуальних сонячних ...