Згорів відомий притулок для тварин у Дніпрі


Згорів відомий притулок для тварин у Дніпрі

Без даху над головою та речей залишилися дві сім’ї. У ніч на 2 жовтня в Дніпрі згорів відомий притулок для тварин «Пегас», у якому жили працівники-переселенці.

Пожежа, що охопила притулок для тварин, знищила 16 тонн сухого корму, крупи, комбікорму для коней, собак, кішок, корів, віслюків, верблюда і птахів. Це був запас їжі більш ніж на 4 місяці для 800 тварин. Частково пошкоджено три вольєри, на які перекинувся вогонь, вигоріла веранда, де були цуценята, повністю вигоріли балки перекриття даху. У будь-який момент може статися обвал, частково залито або спалено особисті речі сім’ї, яка жила в основних кімнатах. Без даху над головою та речей залишилися дві родини.

Дії та правила поведінки під час пожежі — спецвипуск від журналу «Охорона праці і пожежна безпека»

За попередньою інформацією, вогонь спалахнув біля електричного лічильника. Найбільше постраждав будинок, де живуть працівники, які доглядають за тваринами. За словами працівників притулку, причиною загоряння могло стати коротке замикання. На момент пожежі всередині приміщення перебували п’ятеро людей.

ДОМЕДИЧНА ДОПОМОГА: як зберегти життя/здоров’я потерпілого + практичний кейс про правила в умовах бойових дій
Для довідок: 067-317-5886 • E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Як розповіла співзасновниця притулку, до мешканців будинку приїхала знайома, яка цієї ночі не спала і першою помітила пожежу та розбудила інших. Якби не вона, то працівники могли б і не вижити. Наразі з ними все добре. У соцмережах відкрито збір коштів на відновлення притулку та допомогу для персоналу.

 

Вас може зацікавити:

Джерело: VESTI.UA


Живий журнал «Охорона праці і пожежна безпека»

Доступний 24/7 у смартфоні, на планшеті чи комп’ютері

  • зразки документів
  • моніторинг законодавства
  • роз’яснення
  • відповіді на запитання
  • досвід провідних компаній

Презентаційний номер: e.oppb.com.ua
0 (800) 219-977

Матеріали до теми