Як отримати витяг з реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство


Як отримати витяг з реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство

Центральне міжрегіональне управління Міністерства юстиції м. Київ нагадало, як отримати витяг з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство. Про це йдеться на офіційному сайті відомства.

«Інформація надається за відповідним письмовим запитом у довільній формі до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), в якому необхідно вказати:

  • для юридичних осіб — найменування, код за ЄДРПОУ, повна адреса місцезнаходження запитувача;
  • для фізичних осіб-підприємців — прізвище, ім’я та по батькові (за наявності), дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про проведення державної реєстрації, повна адреса місцезнаходження (місця проживання/перебування) запитувача», — сказано у повідомленні.

У запиті також треба вказати підстави для отримання відомостей, обґрунтування необхідності в оперативному отриманні таких відомостей, спосіб (адресу) отримання інформаційного листа.

Запит повинен містити особистий підпис запитувача (власноруч у разі направлення письмового запиту або із застосуванням електронного підпису при поданні електронного запиту).

Подання декларації та експертна оцінка протипожежного стану. Найчастіші порушення — читайте в журналі «Охорона праці і пожежна безпека»

Джерело: СУДОВО-ЮРИДИЧНА ГАЗЕТА

Передплата

Матеріали до теми


Дії населення у разі надзвичайних ситуацій: урагани та штормові попередження
Що робити у разі загрози стихійного лиха та отриманні штормового попередження зберігайте спокій, уникайте паніки; уважно слухайте інформацію по телевізору ...
Як працює Електронний кабінет постраждалого та для кого доступні послуги
МВС запустило електронний кабінет постраждалого, — повідомив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Отримати доступ до соціальних послуг та залишити ...
Безпечне виконання робіт у замкнутому просторі: методичні рекомендації
Кількість нещасних випадків на виробництві, на жаль, доволі велика. Досі жодне суспільство в світі остаточно не вирішило проблему виробничого травматизму. ...