Вітаємо із Всесвітнім днем Охорони праці!


Вітаємо із Всесвітнім днем Охорони праці!

Шановні читачі! Вітаємо із Всесвітнім днем Охорони праці!

Безпечні умови праці — беззаперечний пріоритет у будь-якій професії. Здоров’я і належний захист працівників — основна мета роботодавця, адже від злагодженої та сумлінної роботи залежить якість робочого процесу, імідж підприємства, його розвиток і успішність.

Культура безпеки праці все міцніше вкорінюється у свідомості прогресивних та далекоглядних керівників, адже це — запорука успішності.

Люди, відповідальні за безпеку праці — відповідальні за людські життя. Усвідомлення такої простої істини — шлях до поваги та визнання людей цієї професії!

Сьогодні, професійне свято супроводжується непростим викликом — захистом працівників від небезпечного вірусу. Цій проблемі присвячено тему Дня охорони праці у цьому році. І питання, які стосуються роботи в умовах пандемії — об’єднують нині спеціалістів з усієї країни. Обмінюючись досвідом, допомагаючи один одному можна здолати будь-які труднощі!

Бажаємо усім спеціалістам з охорони праці, інженерам, керівникам міцного здоров’я, злагодженого робочого процесу, оптимізму, успішного подолання усіх труднощів, злагодженої праці!

Матеріали до теми