Останніми днями на Одещині фіксують збільшення випадків отруєння рибою та морепродуктами. Про це повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.
За інформацією медиків, лише протягом кількох днів до лікарень було шпиталізовано: 86-річну жінку з Татарбунар, 21-річну вагітну дівчину з села Нерубайського, 9-річну дівчинку з Овідіополя та 52-річного чоловіка та 30-річну дівчину з Одеси. Усі шпиталізовані напередодні вживали рибу чи рибні консерви.
Читайте також: Токсичні речовини: що робити в разі отруєння невідомою речовиною
«Шановні жителі Одеської області! Будьте дуже обережні із вживанням в їжу риби та морепродуктів. Не лише у зв’язку з підривом Каховської ГЕС та забрудненням водойм, а й через літню спеку, яка призводить до швидкого псування харчових продуктів», – йдеться у повідомленні медиків.
Раніше писали:
- Миколаївщина: в області заборонено купатися, використовувати воду з річок, продавати рибу
- Про можливе поширення гострих кишкових інфекцій у результаті аварії на Каховській ГЕС: рекомендації щодо профілактичних заходів
- Одеські пляжі визнали непридатними для купання
Джерело: VESTI.UA
Живий журнал «Охорона праці і пожежна безпека»
Доступний 24/7 у смартфоні, на планшеті чи комп’ютері
- зразки документів
- моніторинг законодавства
- роз’яснення
- відповіді на запитання
- досвід провідних компаній
Презентаційний номер: e.oppb.com.ua
0 (800) 219-977