В Одесі та області стали частіше труїтися рибою та морепродуктами


В Одесі та області стали частіше труїтися рибою та морепродуктами

Останніми днями на Одещині фіксують збільшення випадків отруєння рибою та морепродуктами. Про це повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

За інформацією медиків, лише протягом кількох днів до лікарень було шпиталізовано: 86-річну жінку з Татарбунар, 21-річну вагітну дівчину з села Нерубайського, 9-річну дівчинку з Овідіополя та 52-річного чоловіка та 30-річну дівчину з Одеси. Усі шпиталізовані напередодні вживали рибу чи рибні консерви.

Читайте також: Токсичні речовини: що робити в разі отруєння невідомою речовиною

«Шановні жителі Одеської області! Будьте дуже обережні із вживанням в їжу риби та морепродуктів. Не лише у зв’язку з підривом Каховської ГЕС та забрудненням водойм, а й через літню спеку, яка призводить до швидкого псування харчових продуктів», – йдеться у повідомленні медиків.

Раніше писали:

Джерело: VESTI.UA


Живий журнал «Охорона праці і пожежна безпека»

Доступний 24/7 у смартфоні, на планшеті чи комп’ютері

  • зразки документів
  • моніторинг законодавства
  • роз’яснення
  • відповіді на запитання
  • досвід провідних компаній

Презентаційний номер: e.oppb.com.ua
0 (800) 219-977

Матеріали до теми


У двох областях запровадили аварійні графіки відключення світла
Тисячі споживачів залишилися без електроенергії. Сьогодні, 28 жовтня, кілька черг відключили у Сумській та Полтавській областях. У “Сумиобленерго” повідомили, що ...