У Бердянську на турбазі чоловіка вбила електрошашличниця


У Бердянську на турбазі чоловіка вбила електрошашличниця

Надзвичайна подія сталася 10 червня ввечері на базі відпочинку «Фрегат». Про це офіційному сайту міста Запоріжжя, www.061.ua, стало відомо з власних джерел.

Чоловік 1974 року отримав удар струмом під час експлуатації електрошашличниці. На місце події прибула бригада медиків, але врятувати чоловіка їм не вдалося.

За неофіційними даними, електроприлад був несправний і керівництво бази раніше намагалося його полагодити

Подробиці події встановлюються.

Джерело: www.061.ua

Нагадуємо, що відпочивати та організовувати відпочинок потрібно відповідально!

Туристичний бізнес влітку пропонує для відпочинку безліч варіантів. Від бюджетних будиночків — вагончиків до фешенебельних, оснащених усілякими комфортними забаганками номерів.

Перебуваючи на відпочинку, громадяни зазвичай не зосереджують увагу на дотриманні правил пожежної безпеки. Тому керівництву та обслуговуючому персоналу готелів, мотелів, кемпінгів, санаторіїв, будинків та баз відпочинку, профілакторіїв необхідно передбачити всі умови для безпечного перебування своїх гостей..…”

Докладніше читайте в статті «Дотримання вимог пожежної безпеки у закладах відпочинку» журналу «Охорона праці і пожежна безпека» №7, 2018.

Також радимо прочитати та зберегти собі пам’ятку щодо стану охорони праці в оздоровчих закладах.

Переконайтеся, що ви передплатили журнал і вся необхідна інформація є під рукою!

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...