По всій Україні вводяться аварійні відключення електроенергії


По всій Україні вводяться аварійні відключення електроенергії

У всіх регіонах України в середу, 15 травня, «Укренерго» застосував контрольовані аварійні відключення для промислових та побутових споживачів.

«З 6:40 до 09:00 Диспетчерський центр “Укренерго” застосував контрольовані аварійні відключення для промислових і побутових споживачів у всіх регіонах України. Енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури не обмежується. Причина – збільшення дефіциту електроенергії внаслідок зростання споживання через похолодання на тлі наслідків російських обстрілів», — ідеться в повідомленні.

Раніше писали: Безпека праці під час аварійного відключення світла

Також в «Укренерго» попереджають, що сьогодні з 00:00 до 24:00 для промислових споживачів діятимуть графіки обмеження потужності.

Джерело: СУДОВО-ЮРИДИЧНА ГАЗЕТА

№4′ 2023 «Пожежна безпека на підприємстві: вимоги, організація, законодавчі зміни»

Матеріали до теми


Ситуація з постачанням електроенергії залишатиметься складною
Найближчі півтора місяця ситуація з постачанням електроенергії залишатиметься складною. У Держенергонагляді спрогнозували коли зменшаться відключення світла. Пом’якшення графіків відключень очікується ...
Про застосування санітарних норм щодо перевищення рівня шуму від генераторів: роз’яснення МОЗ
ЗАПИТАННЯ Чи передбачено штрафи для власників генераторів за перевищення рівня шуму під час роботи приладів з огляду на чинні санітарно-гігієнічні ...