На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні


На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні

Технічні рекомендації Проєкту ЄС-МОП до проєкту правового акта «Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та охорони здоров’я працівників у робочих зонах».

Їхня мета — сприяти кращому узгодженню положень цього правового акта із Директивою Ради 89/654/ЄЕС від 30 листопада 1989 року щодо мінімальних вимог до безпеки та здоров’я у робочих зонах, як передбачено Угодою про асоціацію між Україною та ЄС.

У першому і другому розділі стисло викладено позитивні аспекти й ключові аспекти, що потребують подальшого вдосконалення. Третій розділ детально викладає необхідні зміни й пропозиції щодо більш доречної редакції відповідних положень, а також обґрунтування цих змін.

Джерело: International Labour Organization

Матеріали до теми


Про реалізацію прав працівників на безпечні умови праці
Систематичний і достовірний збір даних про стан охорони праці і травматизм на виробництві є об’єктивним підґрунтям для здійснення аналізу всіх ...
Щодо безпеки праці на підприємстві з постачання теплової енергії
Фахівцями Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з працівниками теплопостачального підприємства після закінчення опалювального ...