...

Комплексна система навчання персоналу з екобезпеки «під ключ»


Комплексна система навчання персоналу з екобезпеки «під ключ»
Подбайте про знання вашого персоналу сьогодні, щоб підприємство розвивалось і було позбавлено штрафів, судових тяжб та антипіару! Екобезпека — це серйозно!

Низький рівень знань приведе до втрати часу і можливостей. Це в кращому випадку. А в гіршому — ризикуєте отримати мільйонний штраф від контролюючих органів.

Корпоративне навчання в Ecobusiness Group — це рішення практичних бізнес-задач компаній шляхом підвищення рівня кваліфікації співробітників, їх особистої залученості і внутрішньої мотивації.

Запрошую до співпраці!
 
Ми постійно оновлюємо і розширюємо спектр послуг, що дозволяє нашим клієнтам першими отримувати необхідну інформацію та інтенсивно впроваджувати сучасні методи управління за принципами сталого розвитку.

Ми допомагаємо систематизувати і структурувати навички і знання співробітників, підвищувати екосвідомість, розвивати їх інтелектуальний ресурс, навчати персонал згідно потреб компанії.

Досвід наших експертів дозволяє оперативно, вдумливо, гнучко підготувати ексклюзивні навчальні програми, або, адаптувати існуючі під запит клієнта з урахуванням специфіки його бізнесу.

Наші компетенції дозволяють провести аудит підготовки персоналу, розробити комплексну систему навчання «під ключ», надати довгостроковий супровід.

 
Які би професійні завдання ви не ставили, відвідавши наші навчальні заходи, ви обов’язково знайдете шляхи їх досягнення.
 
Серед наших клієнтів компанії: Астарта, Укргідроенерго, Укргазвидобування, Нафтогаз, Донецькоблгаз, Укртранснафта, Южкокс, Столичний млин та ін.
 
З надією на плідну співпрацю,
Людмила Циганок, СЕО Ecobusiness Group
 
Замовити навчання можна:
(073) 305-8016, event@ecolog-ua.com

Матеріали до теми