Дотримання галузевих правил з безпеки праці: консультація для пекарів


Дотримання галузевих правил з безпеки праці: консультація для пекарів

Заступниця начальника відділу з питань безпеки праці Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці Регіна Задоровська провела комплексний превентивний захід у Чернівцях  на підприємстві приватної форми власності, яке спеціалізується на виготовленні  кондитерських та хлібобулочних виробів.

Фахівчиня Управління надала технічну консультацію щодо дотримання суб’єктом господарювання норм галузевих Правил безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів.

Під час зустрічі детально обговорено налагодження безпечного виробничого процесу в умовах ускладненої ситуації з енергопостачанням, наголошено на дотриманні Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.

Читайте також: Безпека праці під час аварійного відключення світла

Роботодавця націлено на своєчасне проходження персоналом навчання та перевірки знань з питань безпеки праці, проведення інструктажів, належну організацію виробничого процесу в умовах підвищеної температури повітря.

 

Суб’єкта господарювання поінформовано про додаткові заходи безпеки при виконанні робіт підвищеної небезпеки, експлуатації устаткування й обладнання підвищеної небезпеки.

АУДИТ ОХОРОНИ ПРАЦІ — незалежна комплексна перевірка підприємства на відповідність законодавству України
0 (800) 219-977 • E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Джерело: Управління Держпраці

Електронна версія «Охорона праці і пожежна безпека». Передплата – 2025

Матеріали до теми


Порядок дій в разі настання аварійної ситуації: тренінг від Держпраці
Посадовці Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці провели тренінг для представників аварійної та диспетчерської служби одного із підприємств Хмельниччини. Під час заходу ...
Дискусійні питання щодо проведення інструктажів з питань охорони праці
Порядок проведення інструктажів з питань охорони праці на робочому місці визначає «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з ...
Безпека праці на сільськогосподарському підприємстві: ключові вимоги під час годівлі ВРХ
Основні вимоги організації безпечної праці при годівлі великої рогатої худоби До основних вимог безпеки належать такі: – до обслуговування ВРХ ...