У СТАТТІ Про визначення виробничих ризиків при виборі ЗІЗ Причини невідповідностей при виборі ЗІЗОД Оцінка професійних ризиків під час вибору ...
Засоби захисту
16.08.2023
15.08.2023
Безпечна нехарчова продукція – будь-яка продукція, яка за звичайних або обґрунтовано передбачуваних умов використання не становить жодного ризику чи становить ...
26.07.2023
На створенні для працівників кар’єру безпечних умов праці та на забезпеченні сучасними засобами індивідуального захисту наголосили фахівці Центрального міжрегіонального управління ...
25.07.2023
Інспектори відділу ринкового нагляду провели консультативний захід з розповсюджувачами нехарчової продукції щодо вимог надання ЗІЗ на ринку України відповідно до ...
24.07.2023
Роботодавець зобов’язаний забезпечити за свій рахунок придбання, комплектування, видання та утримання засобів індивідуального захисту відповідно до нормативно-правових актів з охорони ...
20.07.2023
Засоби індивідуального захисту (ЗІЗ), як і будь-які речі, поступово зношуються. Якщо відомо, що їх технічні характеристики можуть істотно погіршитися через ...
13.07.2023
Виробникам і розповсюджувачам слід взяти до уваги, що конструкція та спосіб виготовлення ЗІЗ мають сприяти правильному розташуванню та їх фіксуванню ...
Відповідно до статті 8 Закону України від 14 жовтня 1992 року № 2694-XII «Про охорону праці», на роботах із шкідливими ...
07.07.2023
Відповідно до пункту 30 Технічного регламенту, перед наданням засобів індивідуального захисту (далі — ЗІЗ) на ринку України розповсюджувачі перевіряють на ...
22.06.2023
Ризики поділяються на 3 категорії. Перша категорія включає лише такі мінімальні ризики: – поверхневе механічне пошкодження; – контакт із мийними ...