У Полтаві на будівництві обвалилися риштування, постраждали робітники


У Полтаві на будівництві обвалилися риштування, постраждали робітники

5 серпня у Полтаві на вулиці Пилипа Орлика стався нещасний випадок на будівництві 9-поверхового будинка. По всій висоті впало будівельне риштування, виставлене біля стіни новобудови.

В результаті інциденту постраждали чотири будівельника, яких передали медикам. Відомо, що один із чотирьох травмованих — у тяжкому стані.

Робітники вже завершували роботу і прибирали внизу. В цей час на будівлі відклеївся утеплювач та обвалив риштування. «Риштування стояли на всю висоту, обвалилися повністю за лічені секунди», — розповів очевидець події.

Діставали постраждалих, а також розбирали завали від падіння металевих конструкцій самі будівельники, хоч на місце прибули підрозділи рятувальників. Близько 19-ї години до ліквідації наслідків завалу залучили підрозділи ДСНС.

Будівництво багатоповерхівки проводить компанія СМНК-37. Підприємство обв’язалось повністю узяти на себе всі витрати по лікуванню постраждалих та потурбуватися про їхні сім’ї в період лікування.

На місці працює слідчо-оперативна група. Поліція з’ясовує обставини події.

За матеріалами ЗМІ

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...