У ФРН судять чоловіка, який роками підсипав отруту в їжу колег


У ФРН судять чоловіка, який роками підсипав отруту в їжу колег

Про це в четвер, 15 листопада, повідомляє Rheinische Post.

Співробітника одного з підприємств звинувачують у тому, що він додавав отруту в їжу своїх колег, чим завдав серйозної шкоди їхньому здоров’ю.

Зокрема, 57-річного німця звинувачують у тому, що він отруїв кілька людей у період з березня 2015 року по травень 2018 року.

Адміністрація заводу, на якому працював Клаус О., запідозрила недобре і встановила відеоспостереження. Записи показали, що підозрюваний сипав високотоксичні речовини в продукти співробітників, коли ті не бачили.

Після цього поліція вивчила випадки захворювань і смертельних випадків у компанії за останнє десятиліття і виявила 21 підозрілий випадок. В одного з хворих співробітників, зокрема, розвинулася важка ниркова недостатність, інший перебуває в комі протягом багатьох років.

Слідчі вважають, що Клаус О. хотів спостерігати за погіршенням фізичного стану своїх колег. Сам підсудний про свої мотиви мовчить.

Зазначається, що чоловік пропрацював на своєму робочому місці 38 років.

Джерело: korrespondent.net

Матеріали до теми


Видача наряд-допуску для виконання робіт на висоті: дбаємо про безпеку
Порядок безпечного виконання робіт на висоті регламентовано Правилами охорони праці під час виконання робіт на висоті (далі – Правила). На ...
Про реалізацію прав працівників на безпечні умови праці
Систематичний і достовірний збір даних про стан охорони праці і травматизм на виробництві є об’єктивним підґрунтям для здійснення аналізу всіх ...