Трагедія на Тернопільщині: чоловік заживо згорів у вантажівці


Трагедія на Тернопільщині: чоловік заживо згорів у вантажівці

Непоправна трагедія трапилася вранці, 25 вересня на виїзді з Тернополя. У лісопосадці на трасі Тернопіль-Львів-Рава-Руська горів автомобіль, у салоні пожежні виявили тіло чоловіка. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалося, на даному відрізку дороги тривали дорожні роботи, а водій вантажівки «Камаз» здійснював розгрузку землі та кузовом зачепив високовольтну лінію. Від ураження струмом транспорт частково загорівся, 42-річний водій помер на місці події.

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно статті 115 ККУ. Слідчі встановлюють усі обставини.

Нагадаємо, що про безпеку пожежну безпеку автопарків йтиметься у третьому блоці VII Всеукраїнського форуму «Пожежна та техногенна безпека-2019. Кращий досвід», який пройде 10 жовтня у Міжнародному Виставковому Центрі у Києві.

Джерело: Нацполіція у Тернопільській області

 

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...