У Житомирі чоловік загинув під пресом сміттєзбирального автомобіля


У Житомирі чоловік загинув під пресом сміттєзбирального автомобіля

У Житомирі поліція встановлює обставини смерті місцевого жителя. Як повідомили у поліції Житомирської області 16 квітня, на днях надійшла інформація про виявлення тіла чоловіка без ознак життя.

Медики, які прибули за викликом, констатували смерть чоловіка, а правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 46-річний містянин.

У поліції пишуть, що згідно з показами свідків, чоловік за життя зловживав алкогольними напоями та незадовго до події його бачили сплячим у контейнері, прикиданого сміттям.

Розроблення документів з цивільного захисту
Індивідуальний підхід • Стислі терміни виконання • Доступна ціна
0 (800) 219-977 • E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

«Попередньо, під час вивантаження відходів у кузов сміттєзбирального автомобіля чоловік потрапив під спеціальний прес», – пишуть правоохоронці.

Відповідно до висновків експертів, причиною його смерті стали тупі травми тіла зі здавленням внутрішніх органів.

Нині слідчі встановлюють усі обставини події у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація діяння – ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) КК України.

Раптова смерть працівника підприємства
Формат: запис вебінару0 (800) 219-977

Джерело: СУДОВО-ЮРИДИЧНА ГАЗЕТА

Акція Оплачуй 9 міс - отримуй 12

Матеріали до теми


Діти-гімнасти зірвалися з 3-метрової висоти під час вистави у цирку
Поліція з’ясовує обставини нещасного випадку, який стався у Запорізькому державному цирку під час виконання номеру гімнастів. За інформацією пресслужби Нацполіції, ...
Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...