...

У Сумах стався вибух на заводі: багато постраждалих


У Сумах стався вибух на заводі: багато постраждалих

У Сумах на одному із підприємств, де виробляються ковпачки для пляшок, стався вибух, внаслідок чого постраждали 8 людей. Всі госпіталізовані, двоє з них перебувають у реанімації.

«28 вересня о 10 год. 51 хв. у м. Суми по вул. Лінійна, 18, на території заводу ТОВ «Гуала Кложерс Україна» у виробничому цеху стався вибух виробничого обладнання з послідуючим горінням», — йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

На місце події направлялись чергові караули 1-ї та 2-ї Державних пожежно-рятувальних частин. На момент прибуття вогнеборців горіння відбувалось у середині виробничого цеху.

«Вогонь охопив виробниче обладнання в середині цеху та утеплювач стін на площі до 50 кв. м. Існувала загроза подальшого поширення вогню. Об 11:17 пожежу локалізували, о 11:55 — ліквідували», — йдеться у повідомленні.

Всього на місці події працювали 26 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки ДСНС.

Про запобігання нещасним випадкам пожежного та техногеногенного характеру будуть говорити 10 жовтня у Києві, на території МВЦ, під час VII Всеукраїнського форуму «Пожежна та техногенна безпека-2019. Кращий досвід»

Джерело: УНІАН

Матеріали до теми


Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...