Лісівників позбавили премії через скаргу в соцмережах на їхню роботу


Лісівників позбавили премії через скаргу в соцмережах на їхню роботу

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ оприлюднила офіційне пояснення щодо інциденту на території ДП «Берегівське лісове господарство». 

У п’ятницю, 5 жовтня, користувачем соціальної мережі Фейсбук було оприлюднено відео, в якому невідомі особи проводили незаконну рубку лісу. За словами громадських активістів, подія мала місце на території  Берегівського лісового господарства.

Берегівське лісове господарство офіційно повідомляє, що згідно із вищенаведеними обставинами, директор Богдан Шойного одразу ж виїхав на місце події аби обстежити ділянку на місцевості. У результаті було вияснено, що рубка була законною, є лісорубні квитки. Однак через те, що не було вказано знаків безпеки «Валка лісу», тобто порушені вимоги з охорони праці та неправильно зроблено розкряжування дубового сухостою на хлисти, який  лісгосп використовує для переробки для техпотреб.

Керівництвом ДП «Берегівське лісове господарство» Богданом Шойного прийнято рішення притягнути до адміністративної відповідальності у вигляді догани наступних працівників державної лісової охорони:

– помічника лісничого Берегуйфалівського лісництва ДП “Берегівське лісове господарство” Білкей Володимира Елемировича,

– лісничого Берегуйфалівського лісництва ДП “Берегівське лісове господарство” Маринець Віктора Васильовича,

– майстра лісу Берегуйфалівського лісництва ДП “Берегівське лісове господарство” Бурса Івана Івановича.

Згідно догани, вказані працівники ДП «Берегівське лісове господарство» позбавлені премії згідно п. 6 пп.6.6 додатку 9 Колективного договору «Положення про щомісячне преміювання ІТП службовців, лісової охорони, робочих та працівників нижнього (пром.) складу за основні показники лісогосподарської діяльності» за результатами роботи за жовтень місяць.

Джерело: PMG.ua

Матеріали до теми


Про реалізацію прав працівників на безпечні умови праці
Систематичний і достовірний збір даних про стан охорони праці і травматизм на виробництві є об’єктивним підґрунтям для здійснення аналізу всіх ...
Щодо безпеки праці на підприємстві з постачання теплової енергії
Фахівцями Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з працівниками теплопостачального підприємства після закінчення опалювального ...