...

Фінал Ліги чемпіонів: поліція Києва з 21 травня працюватиме в посиленому режимі


Фінал Ліги чемпіонів: поліція Києва з 21 травня працюватиме в посиленому режимі

Під час проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві охорону команд буде забезпечувати служба безпеки УЄФА. Через фінал Ліги чемпіонів поліція Києва з 21 травня буде працювати в посиленому режимі. Про це розповів начальник Головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна”.

Фото: Андрій Крищенко (npu.gov.ua)

“Співробітників МВС буде не менше 10 тисяч, включаючи ДСНС, Нацгвардію, Нацполіцію і прикордонників, які посилюються в аеропортах і додатково відкривають коридори для пропуску. Вся поліція Києва з 21 травня буде працювати в посиленому режимі. Ми будемо залучати співробітників і з інших регіонів”, – повідомив він.

Крищенко також зазначив, що заходи з нагоди проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві розпочнуться з моменту прибуття команд, офіційних делегацій. Крім того, він зазначив, що до Києва приїдуть і делегації перших осіб інших держав.

Як повідомив голова столичної поліції, охорону команд буде забезпечувати служба безпеки УЄФА, разом з тим, наряди поліції будуть чергувати в районі готелів, де проживатимуть команди. Крім того, поліція буде супроводжувати автобуси з вболівальниками, а на вході до фан-зони “Фестивалю чемпіонів” на Хрещатику будуть стояти рамки з металодетекторами.

“Для забезпечення безпеки у фан-зонах ми будемо залучати і муніципальну варту. Це новий підрозділ. Вони з нами працювали 9 травня, добре себе зарекомендували, це учасники АТО”, – зазначив він.

Крім того, через фінал Ліги чемпіонів у Києві будуть обладнані додаткові камери відеоспостереження. Зокрема, в районі стадіону “Олімпійський”, біля парку Шевченка та біля Палацу “Україна”.

За словами Крищенка, планується встановити не менше 122 камер. “Природно, ми повинні враховувати терористичну загрозу, яка зараз, на жаль, є частиною нашого життя. Ми будемо задіювати посилені патрулі, патрулі Нацгвардії, СБУ буде задіювати свої патрулі з Антитерористичного центру. Будуть патрулювати вокзал, аеропорти, паркові зони”, – додав він.

Раніше ми повідомляли, на яких вулиця Києва буде обмежено рух транспорту що під час проведення Фіналу ЛЧ.

Джерело: www.rbc.ua

Матеріали до теми


У Житомирі провели роз’яснювальну роботу щодо безпечної експлуатації дитячих атракціонів
Інспектор Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці провів інформаційно-роз’яснювальний захід з метою запобігання нещасним випадкам під час експлуатації дитячих атракціонів (об’єктів підвищеної ...