Четверо робітників загинули під час ремонтних робіт у колодязі


Четверо робітників загинули під час ремонтних робіт у колодязі

Загибель робітників «Харківводоканалу» розслідують за статтею «порушення правил безпеки».

27 липня 2020 року під час виконання планових робіт на мулових майданчиках міських очисних споруд водоведведення № 2 КП «Харківводоканал» стався нещасний випадок зі смертельним наслідком: загинули чотири працівника — оператор, інженер, механік та слюсар-ремонтник підприємства.

Один із співробітників втратив свідомість і впав у колодязь. Йому намагалися допомогти троє інших співробітників комунального підприємства (двоє чоловіків і жінка). Унаслідок події всі четверо загинули від отруєння газами.

За попередньою інформацією, всі четверо були без засобів індивідуального захисту.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі чотирьох робітників КП «Харківводоканал». Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...